Studio

Studio

HEEM Studio med opphav i Bergen, har utviklet seg til å bli et markedsledende designstudio.

Vi har fokus på et subtilt og minimalistisk formspråk innenfor arkitektur, interiør og styling. HEEM Studio tilbyr styling ved salg av bolig, interiørdesign for private og offentlige aktører og andre stylingoppdrag.

Vårt mål er å presentere dine objekter på best mulig måte.

Solveig DokkehaugLeder HEEM Studio

Ved boligstyling tar vi ansvar for planlegging, logistikk, transport og alt av innredning. Vi styler både møblerte og tomme boliger. HEEM Studio leverer også interiørkonsultasjoner før salg.

Vi arbeider i tillegg med interiørdesign for både private og offentlige aktører. Skreddersydde løsninger som passer hvert enkelt objekt, basert på hver enkelt kunde sine ønsker og behov hjelper vi også med. Vi tilbyr alt fra fargepalett, forslag til planløsning, alle innvendige valg, møbelplan etc. Vi er opptatt av å skape estetiske objekter, med funksjonelle løsninger som varer.

HEEM Studio tar også andre oppdrag innenfor styling av produkt samt utstillingsdesign. Med øye for det subtile sørger vi for at produktene kommer til sitt rette og at enhver utstilling blir presentert på best mulig måte.

Vi har blant annet jobbet med store aktører som Hadeland Glassverk, Abate, Nuen, Røst og Square Paint Photo.