Om Heem

OM HEEM

Studio | Prosjekt | Marked | Foto

HEEM ble grunnlagt med en intensjon om å sikre en sømløs leveranse med fokus på estetikk, kvalitet, engasjement og resultat. Med lang erfaring fra markedsføring, foto, styling og renovering har vi samlet bred kompetanse under ett og samme tak.

Laget vårt består av kvalitetsbevisste prosjektledere, detaljorienterte interiørarkitekter, håndverkere med gjennomføringsevne, bransjeledende stylister, prisvinnende fotografer og resultatorienterte markedsførere. Vårt produkt bærer preg av vår evne til å utnytte synergier på tvers av fagdisipliner.

Ved å tilby flere leveranseområder, gir dette oss en unik mulighet til å gi våre kunder et skreddersydd produkt tilpasset behov og ønske. Av erfaring har dette gitt leveransene våre større grad av kvalitet og helhet, samtidig som dette har effektivisert hele arbeidsprosessen – fra idé til ferdig resultat.

Våre leveranseområder er HEEM Studio, HEEM Foto, HEEM Prosjekt og HEEM Marked. Som kunde av HEEM kan du benytte deg av en eller flere av våre tjenester.