Prosjekt

Prosjekt

HEEM Prosjekt utfører bygg- og renoveringstjenester for privatpersoner og bedrifter.

Vår kombinasjon av dyktige prosjektledere og kompetente interiørarkitekter sikrer gode og funksjonelle løsninger for ditt eiendomsprosjekt. Vi leverer alt fra idé og konseptutvikling, plantegninger, farge- og materialvalg – til gjennomføring av prosjektet. Vi har et stort nettverk bestående av håndplukkede leverandører og håndverkere, og vil skreddersy den beste løsningen for deg. Alltid med konkurransedyktige priser tilpasset ditt budsjett. Slik skaper vi langvarige relasjoner til våre kunder.

Med hundrevis av renoveringer i bagasjen, sørger vi for en sømløs samkjøring av komponenter, slik at du skal kunne fokusere utelukkende på å realisere din drøm. Som vår kunde blir du fulgt opp av én prosjektleder gjennom hele prosessen.

Vi skal levere kvalitet til rett pris og til avtalt tid. Det er vår lovnad til deg som kunde.

Kristoffer SæleLeder HEEM Prosjekt

Ingen prosjekter er for store eller for små for oss. Vi gjør alt fra nybyggprosjekter, totalrenovering av større eiendomsprosjekter og kommersielle lokaler, til renovering av enkeltrom og oppussing for salg.
Vi leverer også skreddersydde møbler og møbelpakker.

Heem Prosjekt består av meget kompetente mennesker med mange års erfaring innen sine felt.
Flere av våre prosjekter er fremhevet i kjente magasiner som Nytt Rom, Bo Bedre, ELLE Decoration, Oslo Deco, Arkitektnytt og Tendens Magasin.